Om

Vem är jag?
Jag är Pernilla Pillan Thelaus. 27 år. Bosatt i stockholm. Yrkesverksam frilansfotograf sedan 2013.

Vad jag gör?
Jag fotograferar stillbilder och filmar enklare rörligt material. Jag har flera års erfarenhet av tv-produktionsfoto (press och webb-bilder) samt att jag även jobbat mycket med influencer (blogg och sociala medier-bilder). Utöver det har jag sedan mitt första möte med en kamera år 2008  sysslat med abstrakt fotokonst.
Jag har goda kunskaper i efterbearbetning och behärskar det digitala mörkrummet väl.

Vad jag inte gör?
Både i rollen som yrkesfotograf och som privatperson väljer jag att ta ansvar för att inte sprida kroppshets eller osunda ideal. Därför förekommer ingen form av kroppslig manipulering/retusch hos mig. Oavsett vad bilderna ska användas till eller var dom kommer synas, så jobbar jag aldrig med att förminska eller förstora kroppsdelar.


Vad kostar det?
Att anlita mig som fotograf är sällan en dyr historia, men givetvis tar jag, precis som andra yrkesverksamma, betalt för mitt jobb och den tid och det engagemang jag lägger ned. Priserna varierar från uppdrag till uppdrag. Så för att få bäst svar på frågan vad det kostar är det lättast att du mailar mig på info@pillanthelaus.com och beskriver vilken typ av fotografering du är i behov utav.